STIL INTERIJERI D.O.O.

     Trošak dostave proizvoda kupljenih u web trgovini STIL INTERIJERI iznosi 49,00 HRK i važi za cijelo područje Republike Hrvatske, izuzev otoka gdje se cijena formira posebno u dogovoru sa dostavnom službom (DPD Croatia d.o.o.)

     Trošak dostave za robu čiji iznos prelazi 2000,00 kn (sa PDV-om) je besplatan i vrijedi za cijelo područje Republike Hrvatske, izuzev otoka gdje se cijena formira posebno te se o istoj obavještava kupca.

     Naručeni proizvodi se isporučuju putem specijalizirane dostavne službe – ugovornog partnera   DPD Croatia d.o.o. isključivo na području Republike Hrvatske.

     Isporuka će najčešće uslijediti u roku od tri radna dana od dana zaprimanja narudžbe, a najkasnije u zakonom propisanom roku od trideset dana. Ukoliko prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti sve naručene proizvode, isporučit će one koje može, a o roku isporuke ostatka će pismenim putem obavijestiti kupca, koji može prihvatiti ili otkazati isporuku ostalih proizvoda. Ukoliko kupac nema e-mail adresu, o navedenom će biti obaviješten telefonskim putem.

     Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan provjeriti eventualna oštećenja transportne ambalaže i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Potpisom na potvrdi o primitku pošiljke kupac potvrđuje da je proizvod preuzet bez vidljivih vanjskih oštećenja transportne ambalaže.

 


Copyright 2019 @ STIL interijeri d.o.o.  / Sva prava pridržana - Izrada stranica ProBiz